sverreHouse of Friendship (HoF) – La oss vise frem hva vi faktisk gjør!
House of Friendship «betyr» å vise frem på Rotary-konferanser og andre møtesteder, innsatsen som medlemmene og klubbene gjør i tråd med Rotary’s oppfordring: «Doing Good in the World». Tiltak som kan spenne fra små lokale prosjekter til store internasjonale satsinger. Det er summen av alt dette – med og uten finansiell støtte fra TRF (The Rotary Foundation) – som viser Distriktets engasjement.
Vi har en spennende liste over prosjekter i Distriktet vårt, men la oss vise dem frem for omverden! Men også til inspirasjon for andre klubber som lurer på hva de eventuelt skal engasjere seg i. Eller som kan ha lyst til å delta i et prosjekt som trenger ytterligere finansiell støtte. Og det uten at giver-klubben i utgangspunktet behøver å engasjere seg i selve prosjektutviklingen, men som likevel kan gi dem mye innsikt og erfaring for eventuell satsing i egen regi senere.
På årets Distriktskonferanse har vi god plass til å eksponere klubbenes prosjekter – så hvorfor ikke delta! Det koster en femten hundre kroner + mva å lage en flott Roll-up. (Kontakt Distriktets Materialforvalter, Erik Brynildsen via hans mail – erik@serigrafi.com ). Roll-up’en kan dere jo også bruke på egne klubbmøter, for å vise gjester og foredragsholdere hva dere holder på med.
Har du spørsmål så ring til ansvarlig for HoF på Distriktskonferansen, Sverre Bjønnes, på 92 45 15 18.